Segala yang berkaitan dengan pentadbiran, aktiviti2, perancangan program dan fail fail RT Kompleks Sukan Likas ada di sini

PROGRAM GOTONG ROYONG 'KEMPEN BUMI HIJAU' ANJURAN RUKUN TETANGGA KOMPLEKS SUKAN LIKAS PADA 14HB. APRIL 2007 BERTEMPAT DI PERSEKITARAN FLAT PERSEKUTUAN KM.5, KOMPLEKS SUKAN LIKAS, KOTA KINABALU.
Gambar Ahli Jawatan Kuasa yang sempat hadir menjayakan Program Gotong Royong Kempen Bumi Hijau ini.
Antara yang hadir ke majlis ini dan salah seorang perasmi program adalah Puan Siti Norhayati Safrie wakil kepada Pengarah Jabatan Perpaduan Negara dan Intergrasi Nasional Negeri Sabah.
Demontrasi cara cara mengahwinkan pokok sistem tut, cambah, cantas dan sebagainya oleh salah seorang staff dari Jabatan Pertanian Negeri Sabah.


Cendera kenangan kepada salah seorang perasmi program disampaikan oleh Pemangku Pengarah Jabatan Pertanian Malaysia bahagian Kawalan Makhluk Perosak Puan Salmah Labulla (yang juga salah seorang AJK RT KSL dan pengerusi penganjur program Kempen Bumi Hijau ini diiringi Pengerusi RT KSL (tengah) sambil diperhatikan oleh Pegawai dari Jabatan Pertanian Negeri Sabah (atas sekali kiri) Encik Albert.

Tiada ulasan: